RESCUE Pets Story

RESCUE® Pets Story

RESCUE® Pets (een mix van 5 originele Bach Bloesems) is het werk van Dr. Edward Bach. Hij was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog die ervan overtuigd was dat de geestelijke toestand een belangrijke rol speelt in het welzijn van zowel mens als dier.

Na jarenlange onderzoeken besloot Dr. Bach In 1934 een centrum voor zijn werk op te zetten. Hij koos Mount Vernon, een klein huis in Sotwell, Oxfordshire, en noemde dit het Bach Centre. Hier zijn in totaal 38 Originele Bach Bloesems ontstaan welke nog steeds wereldwijd verkocht worden.

Uit deze bloesems heeft Dr. Bach een mengeling bedacht die inzetbaar is om diverse spannende situaties en de daarmee gemoeide emoties de baas te kunnen zijn.

Omdat deze emoties zich niet alleen voordoen bij mensen maar ook zeker bij dieren, is RESCUE® Pets ontstaan. RESCUE® Pets is wereldwijd bekend en heeft zijn kracht als 100% natuurlijk voedingssupplement meer dan bewezen.
Nu zeventig jaar na het overlijden van Dr. E. Bach wordt zijn werk nog steeds voortgezet.

Het Bach Centre wordt gerund door vrienden en collega’s die door Dr. Bach zijn opgeleid en aan wie hij de volledige verantwoordelijkheid heeft gegeven om zijn exacte methoden van bereiding na te leven.

Huis van dr. Edward Bach - Bach RESCUE

Deel je ervaring met RESCUE® Pets

Gebruik je zelf ook een van onze RESCUE® Pets producten en wil je graag je ervaring met ons delen? Dan horen wij graag wat jouw ervaring is. Deel jouw ervaring en onder alle inzendingen wordt er elke maand één gratis verpakking RESCUE® Pets verloot. Mail je ervaringen naar info@rescuepets.nl.

Je gegevens zijn bij ons veilig en worden niet verstrekt aan derden.

RESCUE Pets - Ontspant en stelt gerust